Behandlingar

Svensk Klassisk Massage.

Den svenska klassiska massagen utgör grunden i våra behandlingar. Vi arbetar med en holistisk syn på människan, och kan tillsammans med de kunder som vill, försöka hitta orsakerna till symtomen.

Massagebehandling är att rekommendera vid följande besvär:

Trötta muskler/ träningsvärk. Muskelspänningar, tex i nacke, axlar, mellan skulderbladen, ländryggen lår och vader. Stela leder förbättras då vi arbetar med muskulaturen runtomkring.

För att ta en massagebehandling skall Du vara frisk!

Du skall avstå från en behandling om du har eller känner av följande besvär;

Feber, halsont, infektioner, TBC och bakteriella infektioner. Har Du precis påbörjat en antibiotikakur får du vänta med massage till denna är avslutad. Likaså om du har ökad risk för blodpropp, inflammation i blodkärlen eller mycket åderförkalkade kärl. Blödarsjuka, vissa hudåkommor och variga processer är också kontraindikationer för massagebehandling. Vid akut inflammation skall ingen massage tas de två första dygnen.

Har din läkare föreskrivit eller godkänt massage som en del i ditt tillfrisknande, så är det bara att boka in en tid. Känner du dig osäker, kontaktar vi gärna din behandlande läkare för säkerhets skull.

 

För mer information om de olika behandslingsmetoderna gå in på respektive länk